Categories
Uncategorized

B2B fietstocht 4 september 2010

Zaterdag 4 september vond de B2B Fietstocht voor Kampala Cycling plaats. Drie medewerkers van Goudappel Coffeng, Roelof de Graaf, Marcel van Lieshout en Karin van der Lans deden mee aan dit sportieve, verbindende en sociale evenement. Tijdens de B2B Fietstocht komt de wereld van sport & business bij elkaar voor een dagvullend programma en een fietstoertocht. 125 kilometer werden gereden op de racefiets in de heuvelachtige omgeving van Apeldoorn, afgerond met een gezellig diner. De opbrengst van de B2B fietstocht is bestemd voor Kampala Cycling. Tijdens de fietstocht is contact opgedaan met de hoofdcoach van Kampala Cycling, Yusufu Mbaziira. Hij was twee  eken in Nederland en nam deel aan de fietstocht. Tevens volgde hij in Nederland een opleiding in het wielrennen. De opgedane kennis en ervaring brengt Yusufu in Kampala over op andere coaches en rijders. In maart 2011 zijn meer dan 80 (race)fietsen met onderdelen gratis door KLM-cargo naar Kampala vervoerd. Het is de bedoeling dat Kampala Cycling in 2011 gaat participeren in Fietspromotie activiteiten in Kampala.

Leave a Reply