Best of both worlds (2018)

Iganga heeft in 2018 artieste/scholiere Nodrine Shaz in Uganga gesteund. Ze maakt bijzondere schilderijen. De directie van Goudappel heeft besloten om één van haar schilderijen op de Nieuwjaarskaart van 2019 te zetten met als tekst: “Een betere leefomgeving”.

Goudappel Coffeng is een duurzaam bureau, dat zit diep in onze genen. Dag in dag uit dragen wij met onze mobiliteitskennis bij aan een betere leefomgeving. Maar ook hoe we zelf werken en leven getuigt hiervan. Ook dit jaar zijn nieuwe initiatieven gestart, die wij van harte ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe thema ‘klimaat en energie’ en aan de Stichting Iganga, die in 2018 een doorstart maakte. Iganga draagt bij aan duurzame mobiliteit in ontwikkelingslanden. Dit doet zij vooral door kennisontwikkeling en -overdracht te stimuleren. De voorkant van de Nieuwjaarskaart komt van Nodrine Shaz. De inkomsten van haar schilderijen en foto’s gebruikt zij om haar studie te betalen.

Het bestuur van Iganga heeft besloten om Nodrine nog verder te steunen in haar schilderkunst en tevens in haar studie. Dit doet Iganga door schilderijen te bestellen voor situaties in Nederland of door ze op de website te zetten, zodat de website-bezoekers ook verzoeken kunnen indienen.

schilderij


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s